Pravno savjetovanje o upravljanju pravnim procesima (LMC)

Doživite budućnost prava danas. Prošlo desetljeće bilo je vrijeme velikih promjena za interne pravne stručnjake.

Pravno savjetovanje o upravljanju pravnim procesima (LMC)

Doživite budućnost prava danas. Prošlo desetljeće bilo je vrijeme velikih promjena za interne pravne stručnjake.

Naše usluge savjetovanja o upravljanju pravnim procesima (LMC) razvili su odvjetnici u suradnji sa stručnjacima iz drugih multidisciplinarnih područja prakse, kao što su standardno savjetovanje o upravljanju, savjetovanje o poslovnim rizicima i savjetovanje o poreznom upravljanju. LMC je zbirka modela, okvira i sustava, osmišljenih da pomognu internim pravnicima da učinkovitije vode svoje odjele i ostvare poslovne potrebe i ciljeve.

To je pokušaj da se nebrojeno mnogo sati upravljanja i iskustva u savjetovanju prikupi u set usluga i alata. LMC je usredotočen na operativne modele, tehnologiju, izvore rada i upravljanje troškovima.

Naše usluge uključuju:

Pravna tehnologija

Tehnologija je promijenila način pružanja pravnih usluga. Provjereni i novi digitalni alati imaju sposobnost pomoći timovima u pružanju dosljednosti i transparentnosti preko granica, više nego ikad prije. Tehnologija također može pomoći u smanjenju rizika uz veću učinkovitost i pouzdanost, automatizirati rutinske i ponavljajuće zadatke i pomoći osloboditi tim za strateške prioritete, postižući više s manje.

Krehić & Partneri može pomoći glavnim savjetnicima i njihovim timovima da odaberu i implementiraju tehnologiju koja radi za njih — prilagođenu njihovim ljudima i ciljevima.

Pomažemo pravnim timovima:

  • Shvatiti što se nudi na tržištu od pravne tehnologije;
  • Shvatiti što najviše odgovara njihovim potrebama;
  • Dizajnirati i izgraditi arhitekturu pravne tehnologije koja može rezultirati vrijednošću za cijelu kompaniju.

 

Pružamo sve vrste pomoći, od usklađenosti i svakodnevnih pitanja ljudskih resursa do konkretne radno pravne pomoći u transakcijama i parnicama.
Pomažemo u pitanjima glede javnih i privatnih ponuda, dizajniranju i provedbi struktura pripajanja listanih društava, zastupajući interese klijenata pred regulatorima.
Pružamo pomoć koja odgovara specifičnim potrebama javnih naručitelja, istovremeno uzimajući u obzir zahtjeve natjecatelja koji sudjeluju u natječajima glede javne nabave, koncesija ili projekata javno-privatnog partnerstva.
Pružamo usluge cjelovitog pogleda poslovanja radi ublažavanja izloženosti društava i njihovih zastupnika, te radi izbjegavanja značajnih troškova u postupcima koji slijede nakon utvrđivanja neusklađenosti poslovanja.