Automatizirane pravne usluge (LMS)

Mnoge pravne službe teško uravnotežuju svoje svakodnevne obaveze s ciljem provođenja ključnih inicijativa visoke vrijednosti. Koristimo naše iskustvo na globalnoj razini u savjetovanju, tehnologiji i alternativnoj isporuci kako bi naši klijenti postigli niz ključnih ciljeva.

Automatizirane pravne usluge (LMS)

Mnoge pravne službe teško uravnotežuju svoje svakodnevne obaveze s ciljem provođenja ključnih inicijativa visoke vrijednosti. Koristimo naše iskustvo na globalnoj razini u savjetovanju, tehnologiji i alternativnoj isporuci kako bi naši klijenti postigli niz ključnih ciljeva.

Mnoge pravne službe teško uravnotežuju svoje svakodnevne obaveze s ciljem provođenja ključnih inicijativa visoke vrijednosti. Koristimo naše iskustvo na globalnoj razini u savjetovanju, tehnologiji i alternativnoj isporuci kako bi naši klijenti postigli niz ključnih ciljeva: učinkovitu isporuku usluga velikog obujma, transparentnost i usluge pravnog upravljanja te učinkovitije upravljanje rizicima, usklađenost i nadzor.

Naše usluge pravnog upravljanja uključuju:

Upravljanje pravnim osobama

Regulatorno okruženje mijenja se dosad nezabilježenom brzinom. Uvođenje niza propisa automatskoj razmjeni informacija koji se odnose na transparentnost podataka promijenilo je način na koji organizacije moraju upravljati svojim entitetima. Imamo mogućnost pružanja usluga u svim glavnim aspektima životnog ciklusa usklađenosti na globalnoj razini. Naše usluge upravljanja korporativnim i pravnim osobama kombiniraju središnju koordinaciju i lokalno iskustvo na terenu u jurisdikcijama širom svijeta.

Usluge uključuju:

 • Procjene korporativnih isprava/dokumenata;
 • Godišnja usklađenost;
 • Upravljanje korporativnim podacima;
 • Revizija upravljačkih struktura;
 • Korporativne promjene;
 • Pojednostavljenje pravne osobe;
 • Ad-hoc pravni savjetodavni rad.

 

Okruženje koje se brzo mijenja zahtjeva djelovanje

U tom kontekstu mnoga globalna društva koja posluju preko granica teško upravljaju vođenjem pravnih subjekata i usklađenošću.

Usklađenost također utječe na to kako pravna funkcija razmišlja o promjenama. Mnoge globalne kompanije prihvaćaju nove vještine, tehnologiju i operativne modele kako bi zadovoljile te zahtjeve.

Upravljanje pravnim osobama– Što sve uključuje?

 

Ostale usluge uključuju:

 • Upravljanje životnim ciklusom ugovora;
 • Pregled i upravljanje pravnim dokumentima;
 • Pravno upravljanje projektima;
 • Pravno regulatorno mapiranje;
 • Sve izdvojene (outsourced) pravne usluge.
Naše odvjetničko društvo ima tim stručnjaka specijaliziran za pitanja insolventnosti, s dubinskim razumijevanjem različitih vrsta ugovora, industrija i poslova, koji pruža specijaliziranu pravnu pomoć dužnicima i vjerovnicima.
Temeljito istraživanje pravnih poslova ciljnog društva s naglaskom na pojedina područja, sa stupnjem detaljnosti prema zahtjevu klijenta, od “red flag” izvještaja do opisnih izvještaja.
Pregled usklađenosti s propisima o gospodarenju otpadom, posebice otpadne ambalaže i električnog te elektronskog otpada i pomoći u primjeni mjera popravljanja/smanjenja rizika, uključujući postupke izrade ugovora i pregled, procjenu i sljedivost dokumentacije itd.