Sandra Ćatović

Odvjetnička vježbenica
Sandra Catovic_400x400

Sandra je odvjetnička vježbenica i članica tima koji savjetuje klijente u različitim pravnim područjima, s posebnim naglaskom na radno, statusno i trgovačko pravo.

Njezin svakodnevni rad uključuje pravno istraživanje te izradu pravnih mišljenja iz područja EU regulative, radnog prava, trgovačkog i korporativnog prava. Osim toga, Sandra djeluje i na području bioetike.

Sandra govori hrvatski, slovenski i engleski jezik.

Područja djelovanja
Savjetujemo klijente u pitanjima strukturiranja i restrukturiranja investicija, prijenosa poslovanja, spajanja društava, podjele društva, prekogranična spajanja i pripajanja, u zajedničkim pothvatima, uključujući osnivanja, korporativno upravljanje, prava manjinskih članova, rješenje zastoja u pregovorima te izlazak iz članstva.
Pružamo sve vrste pomoći, od usklađenosti i svakodnevnih pitanja ljudskih resursa do konkretne radno pravne pomoći u transakcijama i parnicama.
Pregled usklađenosti s propisima o gospodarenju otpadom, posebice otpadne ambalaže i električnog te elektronskog otpada i pomoći u primjeni mjera popravljanja/smanjenja rizika, uključujući postupke izrade ugovora i pregled, procjenu i sljedivost dokumentacije itd.