Ivana Mihaljević

Odvjetnička vježbenica
Ivana Mihaljević

Ivana Mihaljević je odvjetnička vježbenica i članica tima koji savjetuje klijente u različitim aspektima prava društava i trgovačkog prava te sudjeluje u due diligence postupcima i pripremi transakcijske dokumentacije u projektima pripajanja, preuzimanja i financiranja društava.

Ivana sudjeluje u međunarodnim investicijskim projektima i savjetovanju inozemnih klijenata prilikom poslovanja u Hrvatskoj. Njezin svakodnevni rad uključuje i statusne promjene društva, pravno istraživanje te izradu pravnih mišljenja iz različitih pravnih područja. Tijekom studiranja na Pravnom fakultetu, Ivana se fokusirala na bankarsko i financijsko prave te regulatorno područje poslovanja private equity fondova.

Preuzmite .vcf kontakt u telefonski imenik
Područja djelovanja
Naš pravni tim za bankarsko i financijsko pravo ima značajnog iskustva u svim područjima transakcijskog bankarstva, uključujući raznovrsna financiranja i refinanciranja, sindicirane kredite, klasične i alternativne oblike restrukturiranja, sekuritizaciju te transakcije vezane za prijenose i izdvajanje portfelja, kao i spajanja i pripajanja u sektoru financijskih i reguliranih usluga.
Savjetujemo klijente u pitanjima strukturiranja i restrukturiranja investicija, prijenosa poslovanja, spajanja društava, podjele društva, prekogranična spajanja i pripajanja, u zajedničkim pothvatima, uključujući osnivanja, korporativno upravljanje, prava manjinskih članova, rješenje zastoja u pregovorima te izlazak iz članstva.
Temeljito istraživanje pravnih poslova ciljnog društva s naglaskom na pojedina područja, sa stupnjem detaljnosti prema zahtjevu klijenta, od “red flag” izvještaja do opisnih izvještaja.