Marija Marić Cafuta

Odvjetnička vježbenica
Marija-Maric-Cafuta-01

Marija je odvjetnica vježbenica. Pravnu podršku pruža brojnim domaćim i međunarodnim pravnim osobama u različitim pravnim područjima, s posebnim naglaskom na trgovačko pravo i korporativno pravo. Marija je pomagala u izradi pravnih mišljenja i ugovora o pitanjima vezanim uz M&A, stečaj, ovrhu i zaštitu podataka.

Glavna stručnost:

  • Korporativno pravo
  • M&A
  • Bankarstvo & financije
  • Stečajno pravo
  • Nekretnine
Područja djelovanja
Savjetujemo klijente u pitanjima strukturiranja i restrukturiranja investicija, prijenosa poslovanja, spajanja društava, podjele društva, prekogranična spajanja i pripajanja, u zajedničkim pothvatima, uključujući osnivanja, korporativno upravljanje, prava manjinskih članova, rješenje zastoja u pregovorima te izlazak iz članstva.
Možemo pomoći klijentima da maksimaliziraju upotrebu osobnih podataka u raznim bazama podataka i sustavima, uz sigurnost da postupaju u skladu s relevantnim propisima o zaštiti privatnosti.
Temeljito istraživanje pravnih poslova ciljnog društva s naglaskom na pojedina područja, sa stupnjem detaljnosti prema zahtjevu klijenta, od “red flag” izvještaja do opisnih izvještaja.
Krehić & partneri spaja timove s različitim iskustvima i znanjima radi pružanja prilagođenih rješenja za klijente iz svih područja branše nekretnina.
Naš pravni tim za bankarsko i financijsko pravo ima značajnog iskustva u svim područjima transakcijskog bankarstva, uključujući raznovrsna financiranja i refinanciranja, sindicirane kredite, klasične i alternativne oblike restrukturiranja, sekuritizaciju te transakcije vezane za prijenose i izdvajanje portfelja, kao i spajanja i pripajanja u sektoru financijskih i reguliranih usluga.