Jelena Kraljević

Odvjetnička vježbenica
Jelena-Kraljevic-01

Jelena je odvjetnička vježbenica fokusirana na pružanje pravne podrške raznim međunarodnim pravnim osobama u mnogim područjima prava uključujući korporativno, M&A i trgovačko pravo. Jelena također ima dobro znanje iz bankarstva i financija, prava tržišnog natjecanja i dubinskih snimanja. Osim toga, pružila je opsežnu pomoć u raznim M&A poslovima u sektoru farmaceutskih proizvoda, proizvodnje i IT-a.

Jelena govori hrvatski, engleski i talijanski jezik.

Preuzmite .vcf kontakt u telefonski imenik
Područja djelovanja
U našem odvjetničkom društvu imamo iskustva s pravom tržišnog natjecanja, koje se svake godine značajno proširuje zahvaljujući doprinosu našeg predanog odvjetničkog tima.
Savjetujemo klijente u pitanjima strukturiranja i restrukturiranja investicija, prijenosa poslovanja, spajanja društava, podjele društva, prekogranična spajanja i pripajanja, u zajedničkim pothvatima, uključujući osnivanja, korporativno upravljanje, prava manjinskih članova, rješenje zastoja u pregovorima te izlazak iz članstva.
Temeljito istraživanje pravnih poslova ciljnog društva s naglaskom na pojedina područja, sa stupnjem detaljnosti prema zahtjevu klijenta, od “red flag” izvještaja do opisnih izvještaja.
Naš pravni tim za bankarsko i financijsko pravo ima značajnog iskustva u svim područjima transakcijskog bankarstva, uključujući raznovrsna financiranja i refinanciranja, sindicirane kredite, klasične i alternativne oblike restrukturiranja, sekuritizaciju te transakcije vezane za prijenose i izdvajanje portfelja, kao i spajanja i pripajanja u sektoru financijskih i reguliranih usluga.