Dino Kožul

Odvjetnički vježbenik
Dino Kožul

Dino Kožul je odvjetnički vježbenik koji kao član tima savjetuje klijente u različitim aspektima prava društava i trgovačkog prava te sudjeluje u due diligence postupcima i pripremi transakcijske dokumentacije u projektima pripajanja, preuzimanja i financiranja društava.

Dino sudjeluje u međunarodnim investicijskim projektima i savjetovanju inozemnih klijenata prilikom poslovanja u Hrvatskoj. Njegov svakodnevni rad uključuje i statusne promjene društva, pravno istraživanje te izradu pravnih mišljenja iz različitih pravnih područja.

Dino govori hrvatski i engleski jezik.

Preuzmite .vcf kontakt u telefonski imenik
Područja djelovanja
Temeljito istraživanje pravnih poslova ciljnog društva s naglaskom na pojedina područja, sa stupnjem detaljnosti prema zahtjevu klijenta, od “red flag” izvještaja do opisnih izvještaja.
Savjetujemo klijente u pitanjima strukturiranja i restrukturiranja investicija, prijenosa poslovanja, spajanja društava, podjele društva, prekogranična spajanja i pripajanja, u zajedničkim pothvatima, uključujući osnivanja, korporativno upravljanje, prava manjinskih članova, rješenje zastoja u pregovorima te izlazak iz članstva.