Valerija Cerovski

Odvjetnica
Valerija Cerovski

Valerija je odvjetnica s pet godina iskustva u pravnoj struci. Valerija pruža značajnu pravnu podršku brojnim domaćim i međunarodnim klijentima u različitim pravnim područjima, s posebnim naglaskom na trgovačko, korporativno i radno pravo. Također ima iskustvo u bankarstvu i financijama, NPL-a i rješavanju sporova. Osim toga, Valerija je savjetovala razne M&A transakcije u sektorima proizvodnje i maloprodaje.

Valerija govori hrvatski, engleski i njemački jezik.

Preuzmite .vcf kontakt u telefonski imenik
Područja djelovanja
Naše iskustvo u području zaštite potrošača raslo je proteklih godina kao odgovor na potrebe klijenata te na kontinuirano rastući interes potrošača za to pitanje (radi upoznavanja svojih prava).
Savjetujemo klijente u pitanjima strukturiranja i restrukturiranja investicija, prijenosa poslovanja, spajanja društava, podjele društva, prekogranična spajanja i pripajanja, u zajedničkim pothvatima, uključujući osnivanja, korporativno upravljanje, prava manjinskih članova, rješenje zastoja u pregovorima te izlazak iz članstva.
Naš pravni tim za bankarsko i financijsko pravo ima značajnog iskustva u svim područjima transakcijskog bankarstva, uključujući raznovrsna financiranja i refinanciranja, sindicirane kredite, klasične i alternativne oblike restrukturiranja, sekuritizaciju te transakcije vezane za prijenose i izdvajanje portfelja, kao i spajanja i pripajanja u sektoru financijskih i reguliranih usluga.
Naš tim čine vješti i predani odvjetnici koji pomažu klijentima u raznim postupcima pred sudovima svih razina u državi kao i pred arbitražnim sudištima na nacionalnoj i međunarodnoj razini.