O nama

Naše usluge uključuju rješenja po mjeri, za najzahtjevnija pravna pitanja

Krehić & Partneri hrvatsko je odvjetničko društvo u domeni M&A, korporativnog i trgovačkog prava, bankarstva i financija, tržišta kapitala, ESG-a te tržišnog natjecanja. S timom partnera, odvjetnika i vježbenika, sa širokim iskustvom u pitanjima trgovačkog prava i prava društava, specijalizirani smo u provođenju svih korporativnih transakcija u visoko-reguliranim industrijama. Naši odvjetnici su iskusni stručnjaci u području korporativnog prava, spajanja i pripajanja, bankarstva i financija, tržišta kapitala, ekološko-društveno-korporativnog upravljanja te tržišnog natjecanja na europskoj razini s dugogodišnjim iskustvom rada u najistaknutijim međunarodnim i hrvatskim odvjetničkim društvima i vodećim kompanijama. Klijente zastupamo u lokalnim te prekograničnim strateškim spajanjima, pripajanjima te restrukturiranjima, lokalnim i prekograničnim transakcijama, javno-privatnim partnerstvima, složenim transakcijama podjele, odvajanja dijelova društva, zajedničkim pothvatima te ulaganjima i različitim investicijskim projektima. Osim toga, savjetujemo klijente u osjetljivim pitanjima ESG-a, korporativnog upravljanja, usklađenosti, strukturiranju ESOP transakcija, izdavanju obveznica i, internog upravljanja rizicima te radno-pravnih restrukturiranja. Zbog kombinacije pravnog i poslovnog iskustva naših odvjetnika, prepoznati smo na tržištu i zbog posebnih specijalizacija u pojedinim industrijama, uključujući telekomunikacije i medije, ICT, kreditne institucije, farmaceutiku i energiju.

Krehić & Partneri djeluje aktivno u Adria regiji, Europi i šire, što je jedinstveno i istinski korisno klijentima koji posluju na ovim dinamičnim i rastućim tržištima primarno zbog ukupne sinergijske snage koju donosimo.

PDF

U kratko o nama

Krehić & Partneri, kratko i jasno

Tim pravnih stručnjaka

Krehić & Partneri djeluje aktivno u Adria regiji, Europi i šire, što je istinski korisno klijentima koji posluju na ovim dinamičnim i rastućim tržištima.