Naše vrijednosti

Fokus na rješenja koja donose najveću vrijednost vašem poslovanju

Transformativno, a opet tradicionalno

Tražite li bolje, brže i isplativije načine da zadovoljite pravne potrebe vašeg društva? Znate da odgovor leži u tehnologiji, međutim veliki broj izbora i mogućnosti otežava donošenje odluka o najboljem smjeru aktivnosti? Ipak, shvaćate da “obično poslovanje” više nije dovoljno.

Krehić & Partneri koristi postojeću opsežnu stručnost mreže u tehnologiji i optimizaciji poslovnih i pravnih procesa kako bi na drugačiji način istražio tradicionalne i nove pravne potrebe koje se pojavljuju.

Radite pametnije – doživite budućnost prava, danas.

Globalni doseg, lokalna rješenja – pristup svjetskim resursima naše mreže, u kombinaciji s dubinskim poznavanjem lokalnog zakonodavstva.

Svojim klijentima pružamo odvjetničke usluge jedinstvenim kombiniranjem najviših međunarodnih pravnih standarda vrhunskog poznavanja prava i lokalnih prilika s konzultantskim iskustvima najveće svjetske mreže profesionalaca. Nudimo prilagođena rješenja za najzahtjevnije pravne probleme, pružajući najkvalitetnija i najisplativija pravna rješenja na vrijeme, i u atmosferi koja naglašava kreativnost, inovativno razmišljanje i timski rad.

Pionirski, a opet pragmatično

Pravna pitanja ne proizlaze iz vakuuma. Ona proizlaze iz zahtjeva stvarnog svijeta i prožimaju se kroz svaki aspekt poslovanja. Iako se neki pravni izazovi mogu činiti sličnima na prvi pogled, razumijevanje specifičnih detalja je ono što je uistinu ključno – vaš geografski položaj, vaša industrija, vaš poslovni model – Vi.

U Krehić & Partneri razmišljamo ne samo kao odvjetnici već i kao poslovni ljudi nastojimo razumjeti vaš jedinstveni model poslovanja. Pravna pitanja rješavamo ne samo formalno, već s holističkim pristupom i razumijevanjem onoga što vaše društvo nastoji postići. Više od jednostavnog odgovora na izazove koji vam se pojavljuju u poslovanju, proaktivni smo u pronalaženju rješenja za buduće pravne i poslovne prepreke.

Globalno, a opet usredotočeno

Poslovni svijet je globaliziraniji, međusobno povezaniji i složeniji nego ikad prije. Ova situacija može istovremeno biti uzbudljiva i pomalo zastrašujuća. Znati koga nazvati za pravni savjet gdje god poslujete ogromna je prednost.

Krehić & Partneri jedinstvena je kontaktna točka za Vaše potrebe za pravnim savjetovanjem. Uvjerit ćete se da smo duboko ukorijenjeni u lokalnim zajednicama kao lokalni stručnjaci u jurisdikcijama u kojima postoji mreža, s razumijevanjem i stručnošću potrebnim da vas podržimo u postizanju vaših poslovnih ciljeva. Poznajemo zakonodavne različitosti i nijanse pojedinih jurisdikcija u kojima mreža djeluje, sa specifičnim lokalnim znanjem industrija i tržišta. Dodatno, možemo se osloniti na našu široku mrežu specijalizacija. Globalni kapaciteti koji su lokalno usredotočeni mogu vam pomoći pronaći odgovore na sve složenije poslovne izazove.

Jedan pouzdan kontakt omogućuje beskonačne poslovne veze.

Suradnički, a opet iskreno

Kao čuvari svojeg poslovanja, morate upravljati i pregovarati o velikom spektru rizika i prilika. U zahtjevnom svijetu koji se mijenja, potrebno vam je više od pravnih mišljenja. Potrebna vam je osoba od povjerenja koja je uvijek tu za vas te je duboko posvećena pružiti vam podršku kako biste ostvarili svoje ciljeve.

U Krehić & Partneri ne radimo samo za vas, mi radimo zajedno s vama. Pažljivo slušamo vaše izazove, a zatim se usredotočujemo na krojenje rješenja koja će doprinijeti najvišoj vrijednosti vašem poslovanju. Radeći zajedno u stvarnom vremenu, istražujemo ideje, proučavamo najbolje (međunarodne) prakse te stvaramo planove koji optimalno odgovaraju vašem biznisu.

Pomažemo vam upravljati rizikom istražujući pritom nove prilike.

Zajedno možemo napraviti značajan utjecaj.